Despre Noi

FIBER GLASS LINE este o firma romaneasca, infiintata din anul 2012. Firma noasta este producator de profile gips carton, profile de colt pentru termosistem, profile de colt pentru tencuieli si accesorii pentru gips carton,(bride reglabile, suruburi sisteme de ancorar etc).

Firma noastra importa si comercializeaza, plasa de fibra de sticla de diverse densitati(110gr/mp, 125gr/mp, 145gr/mp) .

Echipa profesionista pe care ne bazam, seriozitatea ofertei, calitatea produselor comercializate de noi si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim marfuri cu un raport real calitate/pret.Cu utilaje automate performante, de productie germana, avem ca obiectiv sa oferim numai produse si servicii de calitate prin respectarea grosimilor si standardelor la un pret de producator.

Reusim sa respectam termenele de onorare ale comenzilor, capacitatea de fabricare fiind 8000kg de profile pe zi.PROFILE GIPS-CARTON  SI PROFILE DE COLTfiberglassline (14)fiberglassline (40)

Top! producator profilelor metalice, plasa montanti, profilelor metalice, firma producatoare montanti rigips, montanti cu plasa, produc montanti, desfacere montanti, producatori de profile, termosistem
Social Links:
FACEBOOK